Beeld © Getty Images

Teen Mom-Jenelle ziet toekomst weer rooskleurig in

24 december 2019 12:34

Het is een pittig jaar geweest voor Jenelle Evans (28). Naast haar scheiding, werd het hondje van de Teen Mom-ster gedood door haar ex-man David en verloor ze de voogdij over haar kinderen. Inmiddels gaat het een stuk beter met haar, laat een bron weten aan E! News.

"Ze heeft veel relaties gehad en wilde deze echt laten werken"

Jenelle en David hebben hun huwelijk beëindigd, maar daar houdt de ellende niet bij op. De ex-man van de Teen Mom-ster had haar pup gedood, waardoor ze in een neerwaartse spiraal terechtkwam. Ze verloor de voogdij over haar kinderen Kaiser (5) en Ensley (2), vroeg een scheiding aan én werd ontslagen door MTV. Inmiddels gaat het een stuk beter met de realityster, meldt een bron aan E! News

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Moeder Teen Mom-Mackenzie overleden na lang ziektebed

"Niet meer samen zijn met David heeft haar leven een stuk makkelijker gemaakt", aldus de bron. "Ze zorgt echt goed voor zichzelf, beter dan ooit tevoren. Alle stress en het ruziën was slecht voor haar en haar kinderen." Jenelle stelt "haar eigen welzijn en dat van haar kinderen voorop" op dit moment.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Teen Mom-Kailyn: 'Vaders van mijn kinderen haten elkaar'

"Ze heeft veel relaties gehad en wilde deze echt laten werken", gaat de bron verder. "Maar David heeft het echt verpest bij haar. Sommige mensen kun je gewoon niet helpen (...) Jenelle is blij dat ze verder kan en uit een slechte relatie is (...) Ze weet niet of ze ooit terugkeert in Teen Mom, maar zou het wel overwegen als ze haar terug zouden vragen." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ex-man Teen Mom-Jenelle: 'Ik heb nooit van haar gehouden'

Wat er allemaal is gebeurd in het leven Jenelle in het afgelopen jaar zie je in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!