Beeld © Getty Images

Dochtertje Kylie Jenner krijgt mini-villa van oma Kris Jenner

24 december 2019 13:14

Wanneer je moeder miljardair is en je hele familie steenrijk is, zal er met Kerst ongetwijfeld een groot cadeau op je staan te wachten. In het geval van Stormi Webster (1), dochter van Kylie Jenner (22), ging het om een mini-villa in de achtertuin.

"Ik wil dat je dezelfde herinneringen krijgt met jouw dochter"

Kylie heeft altijd al een gezegend leven gehad en voor dochtertje Stormi zal het niet anders zijn. De kleine spruit heeft voor Kerst namelijk van oma Kris Jenner (64) een replica gekregen van het 'speelhuis' die de Kylie Cosmetics-eigenaar vroeger zelf ook had. Dat is te zien in de nieuwste vlog van de 22-jarige. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

De skincare lijn van Kylie Jenner komt naar Nederland

"Dit doet me denken aan toen jij een klein meisje was", aldus een geëmotioneerde Kris tegen Kylie. "Ik hou zoveel van je. Ik wil dat je dezelfde herinneringen krijgt met jouw dochter." De kleine meid geniet direct van haar eigen paleisje en klimt en klautert gelijk door het speelhuis heen. Kylie kan zelf de tranen maar moeilijk bedwingen wanneer ze dochter Stormi in de mini-villa ziet rondrennen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kylie Jenner en Travis Scott vieren kerst samen ondanks breuk

Kylie heeft een behoorlijk indrukwekkend jaar achter de rug en heeft veel van haar zussen kunnen leren, zoals te zien is in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!