Beeld © Instagram @martijn_krabbe

Een kerst om nooit meer te vergeten voor Martijn Krabbé

25 december 2019 15:13

Martijn Krabbé (51) viert de feestdagen ver weg van Nederland. De presentator geniet momenteel namelijk van zijn huwelijksreis, samen met zijn Deborah.

"Mocht iemand zich afvragen waar de kerstman blijft; die is met ons op honeymoon..."

De presentator stapte afgelopen september in het huwelijksbootje nadat hij zijn lief vorig jaar december ten huwelijk vroeg met een origineel sinterklaasgedicht. Vanwege overvolle agenda's werd de huwelijksreis even uitgesteld, maar nu zijn de tortelduifjes dan eindelijk aangekomen in Thailand. 

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Martijn Krabbé en verloofde genieten van romantische trip

Op Instagram deelt Martijn een aantal foto's van hun tripje, waarop duidelijk wordt dat ook zijn vier kinderen met hem mee zijn. En ze zijn niet de enige: volgens het gezicht van RTL is ook de kerstman hen gevolgd. "Mocht iemand zich afvragen waar de kerstman blijft; die is met ons op honeymoon...", grapt Martijn bij een foto van zichzelf, zijn vrouw en een man met een baard en kerstmuts. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Martijn Krabbé: ‘Anouk moet zeggen dat ze daarboven staat‘

Het stel werd afgelopen september in de echt verbonden door Martijns goede collega Angela Groothuizen, wie hij al 30 jaar kent. Na de bruiloft vertelde Martijn aan RTL Boulevard dat de ceremonie prachtig was. "Ambtelijk en tegelijkertijd liefdevol." Ze zong zelfs nog even aan het einde. "Het was zo ongekend mooi! En goed gezongen. Zo mooi!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Liefdesbaby voor Martijn Krabbé en zijn kersverse bruid?

Ook The voice of Holland-winnaar Dennis van Aarssen trad op tijdens het huwelijk en Trijntje Oosterhuis kwam de speech ondersteunen. Zij zong tijdens het huwelijksfeest het toepasselijke nummer House is Not a Home. Martijn: "Een mooi symbolisch nummer voor wat er in mijn leven is gebeurd met Deborah. Ze heeft mijn huis namelijk weer een thuis gemaakt."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!