Beeld © ANP

Connie Witteman heeft dagtaak aan Instagram

25 december 2019 15:21

Connie Witteman (68) neemt het succes van haar Instagram-pagina heel serieus. Ze neemt alle tijd om de talloze berichtjes te beantwoorden van haar volgers, wat haar bijna een dagtaak oplevert, bekent ze in gesprek met BuzzE.

"Het geeft mij heel veel vreugde, zeker omdat je ook een band met je Insta-vrienden creëert"

"Ik beantwoord alle berichtjes: ‘s morgens, ‘s middags en ‘s avonds twee uur. Dus in totaal zes uur, dat is best wel veel", aldus Connie. "Het is bijna een dagtaak ja, maar ik doe het toch. Het geeft mij heel veel vreugde, zeker omdat je ook een band met je Insta-vrienden creëert."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Connie Witteman deelt levenslessen met Instagramvolgers

Op haar 68e heeft Connie online dus helemaal haar draai gevonden. Als influencer deelt ze vaak grappige video’s maar vooral ook een inkijkje in haar leven en plaatst daar ook zo haar wijsheden bij. De laatste maanden ging het hard met het aantal volgers voor Connie’s Power. In korte tijd wist ze meer dan 40.000 volgers aan zich te binden.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Connie Witteman heeft geen behoefte aan nieuwe liefde

"Iedereen vindt het leuk en positief en gezellig. We maken veel lol", vertelt Connie. "Ik zet er ook vaak mopjes op. Dat vind ik leuk. Het maakt me niet uit of het er wel of niet op hoort. Dat zijn gewoon leuke dingen." Ze hoopt haar succes in 2020 dan ook verder uit te breiden. "We gaan er volgend jaar lekker mee door."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!