Beeld © ANP

Tommie Christiaan: 'Waarom doe ik dit?’

25 december 2019 17:28

De 33-jarige zanger is momenteel dag en nacht op het ijs te vinden voor het SBS-programma Dancing on Ice. En hoewel Tommie dankbaar is voor deze kans, ziet hij zijn familie hierdoor wel een stuk minder. Op Instagram laat hij weten het met deze dagen extra moeilijk te hebben.

"Familie is alles. Die zijn er nog steeds als het applaus gedoofd is en als de zalen weer leeg zijn"

Op Instagram deelt de musical-ster een foto van afgelopen zomer met zijn vriendin Jamie en dochter Lily. Op het zonnige kiekje heeft hij zijn meisje op z'n nek terwijl hij zijn lief een dikke kus geeft. "Ik weet niet waarom, maar vandaag reed ik weg van mijn schoonfamilie in Angerlo onderweg naar de schaatsbaan voor een training en een show met de dinnershow Madame Jeanette en ik voelde me echt even eenzaam", schrijft hij bij de post. Waarna Tommie zich afvraagt waarom hij zijn geliefden steeds achter laat om voor mensen te spelen en op te treden. 

Hij vervolgt: "Ik merk dat het me steeds meer doet hoe ouder ik wordt en hoe belangrijk familie voor me is. Dus waarom doe ik dit?"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tommie Christiaan ontkent vreemdgaan

Ondanks alle vraagtekens, is het antwoord voor de zanger glashelder: "Omdat dit het mooiste vak ooit is voor mij. Omdat ik de kans heb om de mensen, die samen met HUN geliefden naar een show of optreden komen een mooie avond kan geven. Omdat ik de kans krijg om met proffesionals te werken die ervoor zorgen dat ik met een paar schaatsen onder mijn voeten de grootste lol beleef. Omdat ik mezelf een mooie avond kan geven terwijl ik doe wat ik het liefste doe. Bezig kan zijn met muziek, mijn talenten verder ontwikkelen, successen te boeken en hard werken voor een mooie toekomst met mijn geliefden en mijn gezin met mijn liefje."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tommie Christiaan heeft alweer nieuwe liefde

Volgens de 33-jarige hoort het er nu eenmaal bij en brengt het artiestenbestaan hem ontzettend veel plezier. Zijn tip voor iedereen is dan ook om iets te doen waar je van houdt en waarvan je hart sneller gaat kloppen. "Maar vergeet nooit de mensen die het dichtst bij je staan en waar je vandaan komt. Familie is alles. Die zijn er nog steeds als het applaus gedoofd is en als de zalen weer leeg zijn."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!