Beeld © ANP

Paul de Leeuw-sidekick 'Adje' komt met eigen YouTube-serie

27 december 2019 16:41

Hij werd bekend als het typetje Adje, het hulpje in de talkshow van Paul De Leeuw. Inmiddels heeft acteur Arijan van Bavel (40) zijn oranje overhemd en vest al bijna tien jaar niet meer uit de mottenballen gehaald. Tot nu, want Adje is terug met zijn eigen YouTube-serie.

"Ik word op straat nog dagelijks aangesproken als Adje, dus mensen zijn het zeker niet vergeten"

In Het kratje van Adje gaat hij elke aflevering een uitdaging uit zijn kratje aan om te bewijzen dat Adje geen watje is. "Het idee ontstond met een aantal vrienden. We hebben in de zomer een aantal proefafleveringen gemaakt. Het mooie is dat ik niet weet wat mij te wachten staat. De crew heeft iets bedacht en ik mag het uitvoeren", aldus Van Bavel.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Paul de Leeuw vindt tegenvallende kijkcijfers keihard

Ondanks dat hij al tien jaar niet meer te zien is als Adje, zit zijn typetje nog vers in het geheugen. "Ik word op straat nog dagelijks aangesproken als Adje, dus mensen zijn het zeker niet vergeten. Wat geestig is, is dat je op straat in je ‘Adje-pak’ weer als vanouds wordt herkend en men op de foto wil. Maar het allerleukste is dat mensen ook de uitdaging uit het kratje met mij aan willen gaan."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!