Beeld © ANP

Danny de Munk jaagt op inbrekers: 'Nog drie te gaan'

30 december 2019 08:54

Op Instagram laat Danny de Munk (49) weten dat er bij hem thuis is ingebroken. De musicalster is momenteel op Curaçao, maar laat via social media van zich horen. Zo bedankt hij onder andere de politie en zijn buren voor hun snelle handelen.

"Wat zullen jullie vader en moeder trots op jullie zijn"

"Inbreken, vier man sterk", aldus Danny op Instagram. Maar de Ciske de Rat-ster maakt zich geen zorgen. "Alles op camera, inclusief jullie ladder en gezichten. Jullie gezichten zal ik aan heel Nederland tonen! Wat zullen jullie vader en moeder trots op jullie zijn. Eén gepakt, drie te gaan." Bovendien is hij heel blij met het snelle handelen tegen de inbrekers. "Complimenten aan de politie van Purmerend en wat ben ik blij met mijn buren! Sociale controle." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Danny de Munk wil het Jordanese levenslied nieuw leven inblazen

Danny kan op veel steun rekenen van zijn BN'er-vrienden. "Volgens mij hebben ze bij de verkeerde ingebroken. Sterkte!", laat Jim Bakkum onder de foto weten. "Wow! Hoop dat de schade meevalt?", aldus Koos van Plateringen. Ook zijn volgers zijn geschrokken van het nieuws. "Vreselijk heftige ervaring. Hoop dat ze allemaal gepakt worden", laat eentje weten. "Triest zeg , gewoon van andermans spullen afblijven", meent een ander. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Danny de Munk en Glennis Grace onderdeel Hazes-concerten

Danny eindigt het jaar op een slechte noot, maar voor de rest was het afgelopen jaar een behoorlijk succes. De 49-jarige heeft meegedaan aan het programma Dance Dance Dance en zag de kilo's eraf vliegen. Hij vertelt erover in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!