Beeld © ANP

Angela de Jong haalt opnieuw uit naar Wendy van Dijk

30 december 2019 10:40

Angela de Jong (43) gelooft nog altijd niets van Wendy van Dijks (48) reden om RTL in te ruilen voor Talpa. De presentatrice zou haar "platform willen uitbouwen" met de overstap, maar volgens de opiniediva deed ze het slechts voor het geld.

"Tegenwoordig is het ontwikkelen of uitbouwen van het eigen online platform dé reden"

Dat Angela geen fan is van Wendy was al een tijdje duidelijk. In haar jaaroverzicht voor het AD haalt de tv-criticus nog eens uit naar de presentatrice. "Jazeker, Wendy stapte over omdat John de Mol haar ‘platform’ tot grote hoogten zou stuwen. Nee joh, tv-sterren maken een lucratieve overstap naar de concurrent heus niet voor het geld", schrijft ze cynisch. "Tegenwoordig is het ontwikkelen of uitbouwen van het eigen online platform dé reden. Dat zinnetje stond afgelopen jaar keurig afgedrukt in menig transferbericht."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chantal Janzen ontkent Wendy van Dijk 'terug te hebben gepakt'

Angela laat het daar niet bij zitten. "Zo’n mededeling is even geloofwaardig als Gordon die weer eens van de daken schreeuwt dat hij nu écht zijn grote liefde heeft gevonden", waaruit blijkt dat de criticus ook niet weg is van de zanger. In het jaaroverzicht maakt Angela ook anderen nog af, zoals ze het afgelopen jaar al vaak heeft gedaan in haar wekelijkse tv-column. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chantal Janzen laat van zich horen na commotie 'Wendy van Dijk'

Het is niet het enige akkefietje waar Wendy in verwikkeld is geweest de afgelopen periode. Ook met Chantal Janzen boterde het eventjes niet, zoals te zien is in de video hieronder. 

Wendy van Dijk reageert op 'rel' tussen haar en Chantal Janzen

00:39

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!