Beeld © ANP

Connie Witteman imponeert volgers met bikinifoto

30 december 2019 11:40

Connie Witteman (68) heeft zichzelf opnieuw uitgevonden op social media. De voormalige zangeres lijkt een carrièreswitch te hebben gemaakt en stort zich volledig op een leven als influencer. Met haar nieuwste kiekje maakt ze bijzonder veel indruk op haar volgers.

"Leef je leven en vergeet je leeftijd!" 

"Goedemorgen, scheur met Connie positief de dag door", schrijft de 68-jarige diva bij een bikinifoto van haarzelf op vakantie. De voormalige zangeres wil haar volgers motiveren door middel van positiviteit. "Je excuus maken betekent niet altijd dat je fout zit. Het betekent dat je de waarde van een relatie of vriendschap verkiest boven je ego. Iemand vergeven is vaak niet moeilijk, iemand opnieuw vertrouwen is een ander verhaal!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Connie Witteman heeft dagtaak aan Instagram

Connies nieuwe motto wordt ook meteen duidelijk: "Het leven gaat niet over het vinden van jezelf. Het leven gaat over het creëren van jezelf." Haar volgers laten weten dat ze diep onder de indruk zijn van deze wijze woorden, maar nog meer van haar bikinifoto. "Na dit plaatje kan ik er vandaag weer heerlijk tegenaan", zegt iemand. "Prachtige foto, prachtige vrouw", "Wauw, wat een killer body!" en "Je ziet er prachtig uit" gaan anderen verder. Connie heeft ook nog een afsluitende boodschap voor haar volgers: "Leef je leven en vergeet je leeftijd!" 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Connie Witteman showt Hollywood-vlam op Masters of LXRY

Het afgelopen jaar was niet alleen maar positief voor Connie. Haar ex-liefje Eugène en zij stonden in de rechtbank lijnrecht tegenover elkaar. Bekijk de video hieronder om te zien waarom.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!