Beeld © ANP

Robbie Williams bizarre voorbereiding op eerste date met Ayda

30 december 2019 16:33

De meeste mensen voelen zenuwen voor een eerste date. Dat is aan Robbie Williams (45) niet besteed. Vlak voordat hij voor het eerst had afgesproken met zijn vrouw Ayda (40), deelde hij de lakens met zijn drugsdealer. Dat vertelt de zanger aan Daily Mail.

"Mijn vrouwelijke drugsdealer was net vertrokken toen Ayda aankwam"

Robbie had in 2006 een mindere periode, waarin drugs een grote rol speelden. Zijn verslaving zorgde er ook voor dat zijn muziekcarrière even on hold stond. Robbie zegt daarover: "Ik wist niet meer wat ik wilde doen. Ik vocht tegen demonen."

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Het was een ware familiekerst voor Robbie Williams

Een idee van vriendin Cameron Diaz (47) bracht hem weer op het rechte pad. Zij regelde een date met Ayda Field, zijn huidige vrouw. Robbie bereidde zich op een nogal onconventionele manier voor op deze eerste date, namelijk door eerst seks te hebben met zijn vrouwelijke drugsdealer. "Ze was net vertrokken toen Ayda aankwam", aldus Robbie. "Ik had seks met haar gehad en ze had een zak drugs achtergelaten."

Ayda zegt zelf dat ze niet veel heeft gemerkt van Robbies escapades eerder die avond. "Ik wist daar allemaal niets van", vertelt ze aan de Britse tabloid. De twee zijn er allebei helder over dat de vonk die eerste avond meteen oversloeg, maar het duurde daarna nog drie jaar voordat de twee officieel bevestigden dat ze een koppel zijn. Sinds 2010 zijn Robbie en Ayda getrouwd en ze hebben drie kinderen samen.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Robbie Williams droomt van leven als seksmachine

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!