Beeld © Instagram @schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger en Clint Eastwood sluiten 2019 sportief af

31 december 2019 02:45

Arnold Schwarzenegger (72) heeft de laatste dagen van het jaar doorgebracht op de lange latten, samen met collega-acteur Clint Eastwood (89). De Terminator deelde een foto van zichzelf met zijn goede vriend tijdens een ski-trip op Instagram.

"Noem een meer iconisch duo. Ik wacht"

Ze droegen allebei ski-kleding, inclusief ski-bril, -helm en -muts. "Noem een meer iconisch duo. Ik wacht", schreef de acteur erbij.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zoon Arnold Schwarzenegger lijkt als twee druppels water op vader

De twee heren blijven actief, niet alleen op sportief gebied, maar ook wat betreft hun acteercarrière. "In de toekomst zal ik mijn rollen moeten aanpassen aan mijn leeftijd", liet Schwarzenegger in 2011 al weten in een interview met Hollywood Reporter, waarbij hij zijn vriend als voorbeeld aanhaalde.

"Clint Eastwood heeft dat ook gedaan. Extreme gevechten of schieten kan niet meer. Ik wil uitgedaagd worden als acteur en ik denk dat ik die uitdaging aankan."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Clint Eastwood na 6 jaar weer op het witte doek

Ook Clint Eastwood piekert er niet over te stoppen, zo vertelde hij onlangs in de Ellen DeGeneres Show. Recentelijk regisseerde hij nog de films Sully, The 15:17 to Paris en American Sniper. Op 31 mei wordt de acteur-regisseur 90.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!