Beeld © ANP

Katja Schuurman wil 'minder stuurloos door het leven fietsen'

31 december 2019 07:42

Katja Schuurman (44) heeft een paar goede voornemens voor het nieuwe jaar. De presentatrice wil onder meer minder eigenwijs zijn, vertelt ze aan De Telegraaf.

"Dat gejaagde en altijd maar te veel willen ondernemen zorgt namelijk steeds weer voor stress"

"In 2020 ga ik proberen om beter naar adviezen van mensen om mij heen te luisteren en minder eigenwijs te zijn", zegt Katja. Ook het beperken van stress staat op haar lijstje. "Ook wil ik nu echt eens gaan proberen wat strakker prioriteiten te stellen en minder stuurloos door het leven te fietsen. Dat gejaagde en altijd maar te veel willen ondernemen zorgt namelijk steeds weer voor stress. Daar wil ik echt vanaf."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Katja Schuurman vertelt over haar 'modern family' en retreat

De presentatrice denkt dat het haar helpt om beter na te denken voor ze ja tegen iets zegt. "Ik ben gemakkelijk enthousiast te krijgen voor dingen, maar moet me toch vaker gaan afvragen: ’Vind ik wat ik aan het doen ben daadwerkelijk leuker dan tijd doorbrengen met vrienden, familie of mezelf?’ Die momenten van reflectie en afwegingen ga ik meer maken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Katja Schuurman laat zich uit over 'seksverslaving'

De afgelopen weken was Katja nog flink in het nieuws. Volgens meerdere bronnen zou de presentatrice zich op haar terugvlucht vanuit Kaapstad flink misdragen hebben. Katja reageerde in RTL Boulevard op alle commotie.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!