Beeld © ANP

Chantal Janzen blikt terug op onstuimig jaar

31 december 2019 09:04

Met nog een paar uur op de klok, blikt Chantal Janzen (40) via Instagram alvast terug op het afgelopen jaar. Die volgens de presentatrice behoorlijk pittig was.

"Met stip op één staan zes wezens: mijn gezin"

Aan de hand van een aantal foto's staat de presentatrice stil bij haar hoogtepunten van het afgelopen jaar. Zoals Chantals Pyjama Party in de Ziggo Dome, de bekendmaking van het songfestival en het winnen van de Televizier-Ster Presentatrice. 2019 bestempelt Chantal dan ook als een "mooi jaar', hoewel het qua werk zo nu en dan wel pittig was. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zware kerstdagen voor Chantal Janzen

Maar alle roem en faam doen de 40-jarige niks. Wat ze pas écht belangrijk vindt is haar gezin. Zo schrijft ze: "Want werk en succes zijn super, maar niets van al deze dingen vind ik leuk, mooi, of om van te genieten zonder mijn basis, mijn vrienden en mijn dierbaren. En met stip op één staan zes wezens: mijn gezin." Een gezond en gelukkig 2020 is dan ook alles waar ze volgend jaar op hoopt.

"Dank voor dit mooie jaar, en 2020 wordt prachtig. Bring it on, I’m more than ready", sluit ze haar wijze woorden af.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chantal Janzen druk met voorbereidingen songfestival

Het zijn voor Chantal sowieso rare dagen geweest. Vorige week moest ze diep door het stof na een artikel over 'Wendy van Dijk'. &C, het tijdschrift van de presentatrice, kopte afgelopen week met een interview over Wendy's verslaving, maar het bleek te gaan om een naamgenoot van de SBS-presentatice.

Wendy reageerde op beeld op alle commotie bij RTL Boulevard.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!