Beeld © ANP

Vjeze Fur zweert social media af en laat fans hem bellen

01 januari 2020 14:11

Dankzij Instagram werd Vjeze Fur een heuse kookgoeroe, maar toch keert hij het sociale medium de rug toe. Fans die geen maand zonder de zanger, rapper en influencer kunnen, mogen met hem bellen.

"Gut o gut, wat een lol"

"Ik ga heel januari offline! Ff een maandje minder. Maar als je me nou echt mist, dan kan je me wel bellen", maakte Freddy Tratlehner, beter bekend als Vjeze Fur van De Jeugd van Tegenwoordig, woensdag bekend via Instagram. In de bijbehorende video filosofeert Freddy over wat hij met zijn vrije tijd gaat doen. "Offline, dat betekent dat ik allemaal leuke dingen kan doen. Misschien vang ik wel mijn eigen eten, of speel ik super veel Monopoly, of misschien doet Vieze Freddy wel trainen voor de Elfstedentocht. Wie zal het weten?"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

De Jeugd-rapper Vjeze Fur vader geworden

Waarvoor Freddy in ieder geval tijd gaat maken, zijn telefoongesprekken met zijn fans. Want op 9 en 22 januari kunnen zij hem bellen. "Het is mij enorm opgevallen dat er een groeiend tekort is aan bellende mensen, verschrikkelijk. Ik luisterde heel graag levensverhalen van onbekende mensen af. Gut o gut, wat een lol", licht de zanger, rapper en influencer toe. "Omdat ik dat zo verschrikkelijk mis wil ik dit graag stimuleren. Daarnaast heb ik me afgelopen jaar een ontstoken pees gescrolled op social media en leek het tijd om mijn handen even hun welverdiende rust hiervan te geven."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hilarisch: Janny van der Heijden kookt met DJVT-Vjeze Fur

Voor zijn Instagramloze maand sloeg Freddy de handen ineen met telecomprovider Lebara. "Nu voelt het dus meteen als een betaalde vakantie. En direct ook dé manier om het ouderwetse bellen weer helemaal op iedereen uit te proberen. Dus mensen: bel me op!"

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!