Beeld © ANP

Thomas Berge richt muzikale pijlen op Duitsland in 2020

01 januari 2020 15:02

Thomas Berge begint vol goede moed én met tomeloze ambitie aan het nieuwe jaar. De zanger gaat "vol op ramkoers 2020 in" en richt zijn pijlen op Duitsland, vertelt hij aan BuzzE.

"Allemaal leuke dingen"

"Het jaar staat in het teken van nieuwe mensen ontmoeten, heel veel positiviteit om je heen creëren en vlammen", zegt de gedreven Thomas. Hij heeft zijn zinnen gezet op internationaal succes en onze oosterburen moeten er als eersten aan geloven. "Als het aan mij ligt gaat Duitsland aan mijn voeten liggen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tegenvaller voor Thomas Berge: bedrijf failliet verklaard

Maar terwijl Thomas werkt aan Duitstalig materiaal vergeet hij zijn Nederlandse fans niet. "Ik ben bezig met het schrijven voor mijn nieuwe album en er komt een concert aan. Allemaal leuke dingen", vertelt hij over zijn plannen op eigen bodem. "Ik wil een groot concert gaan doen en zit eraan te denken het te mengen met mijn tournee. In welke vorm we het gaan gieten weten we nog niet, maar er komt wel iets leuks."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Thomas Berge over naaktlopen tijdens Expeditie Robinson

Hoewel een grote show in de planning is, droomt Thomas niet van een uitverkochte ArenA of GelreDome. "Ik weet gewoon: alles is energie. Als de energie goed is, komen er hele mooie dingen uit. Mijn carrière is niet het belangrijkste, het gaat erom dat we met z’n allen gewoon lekker fijn en gelukkig zijn en gezond bezig zijn. Gewoon lekker leven."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!