Beeld © Instagram @fayaofficial

Fajah Lourens wil geen kinderen met nieuwe vriend

02 januari 2020 11:56

Fajah Lourens (38) is helemaal in de wolken met haar vriend Daan van Dijk (31). In de nieuwe Beau Monde doet ze een boekje op over haar nieuwe vlam.

"Het is heel fijn en ik heb er een goed gevoel bij"

Fajah en Daan zijn een match made in heaven. Waar zij soms nog wel eens te veel hooi op haar vork neemt, brengt Daan rust en structuur in haar leven. Fajah is namelijk druk met haar My Killer Body-imperium, haar nieuwe fitnessboek met Donny Roelvink, de film Suriname en ze heeft ook onlangs het boek Sex safe gelanceerd waarin ze seksuele voorlichting geeft aan kinderen. Haar vriend helpt haar waar hij kan en doet bijvoorbeeld sales voor haar. "Het is heel fijn en ik heb er een goed gevoel bij", vertelt Fajah in de Beau Monde. "Gelukkig steunt hij me in wat ik doe. Maar we hebben het wel te vaak over werk."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Insta-official! Fajah Lourens toont haar nieuwe vriend

De twee tortelduifjes schelen zeven jaar, toch valt Fajah niet per se op jongere mannen. "De vader van mijn zoontje was tien jaar ouder. Daan is zeven jaar jonger." Het leeftijdsverschil heeft er wel voor gezorgd dat ze het nu al over kinderen moeten hebben. "Ik heb in het begin wel het gesprek gevoerd over kinderen. Ik heb er twee, van negentien en twaalf. En wil geen derde."

Nu Fajah's kinderen wat ouder zijn, kan ze andere gesprekken met hen voeren dan voorheen. "Ik vind het fijn dat ze wat ouder zijn. Dat ik met mijn dochter kan brainstormen over wat ze wil met haar carrière." Omdat de fitnessgoeroe een kantoor aan huis heeft, ziet ze haar zoontje ook vaak. "En dat ik na school, dankzij een kantoor aan huis, met mijn zoon bij een kop thee en iets lekkers de dag door kan nemen en hem kan helpen met zijn huiswerk."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fajah Lourens ziet ouder worden niet zitten

Fajah en Daan zijn al een tijdje samen, maar maakten het onlangs past insta-official. Zij deelde toen een foto van een romantisch tripje naar de Algarve.

Het hele interview met Fajah lees je in de nieuwe Beau Monde.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!