Beeld © ANP

Management reageert op gewelddadige actie Raymi Sambo

2 januari 2020 16:13

Het management van Raymi Sambo (48) heeft geschrokken gereageerd op het geweldsincident waar de acteur in de nieuwjaarsnacht bij betrokken was.

"Hij heeft een flinke misstap gemaakt en hiervoor publiekelijk spijt betuigd"

"Laten we voorop stellen dat we alle vormen van geweld ten zeerste afkeuren", laat een woordvoerder van All Stars Agency weten. "Wij kennen Raymi als zachtaardige, goedlachse man die zich al jaren inzet voor de LHBTI-gemeenschap en tegen alle vormen van discriminatie. Hij heeft een flinke misstap gemaakt en hiervoor publiekelijk spijt betuigd."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

All Stars-acteur Raymi Sambo mishandelt vrouw op straat

Raymi mishandelde in de nieuwjaarsnacht een vrouw op straat. Hij sloeg het slachtoffer tijdens een ruzie in het gezicht. In de uitzending van Shownieuws liet de All Stars-acteur direct weten spijt te hebben van zijn actie. Volgens hem waren ze allebei dronken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Najib Amhali slachtoffer gewapende overval op Curaçao

De vrouw liet dinsdag weten voornemens te zijn om aangifte te doen. Of dat inmiddels is gebeurd, is niet bekend. "Wel weten we dat Raymi ontzettend ontdaan is en probeert in contact te komen met het slachtoffer om persoonlijk zijn welgemeende excuses over te brengen", aldus de woordvoerder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!