Beeld © ANP

Jeroen Pauw wenst Eva Jinek succes voor eerste talkshow

03 januari 2020 17:10

Van je oud-collega's moet je het hebben. Jeroen Pauw (59) heeft zelf nét afscheid genomen van zijn eigen talkshow, maar zijn voormalige co-host Eva Jinek (41) begint vanavond aan haar nieuwe. Op Instagram wenst de presentator de presentatrice al het succes van de wereld.

"Achteroverleunen en genieten maar"

"Achteroverleunen en genieten maar", schrijft Jeroen bij de oude foto van hemzelf en Eva in de studio van Pauw & Jinek. De presentatrice gaat vanavond voor het eerst haar nieuwe show presenteren bij RTL 4. De naam van de talkshow blijft hetzelfde en er zullen ook geen reclames te zien zijn tijdens het programma. Jeroen is onlangs zelf gestopt met zijn eigen talkshow en steekt zijn oud-collega dus een hart onder de riem bij haar nieuwe werknemer. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit zijn de eerste gasten van Eva Jinek

De eerste gasten van Jinek schuiven vanavond om 22.20 uur aan. Voor de allereerste aflevering zijn korpschef van de Nationale Politie Erik Akerboom en politieagente Esra Ceran uitgenodigd om te komen praten over geweld tegens hulpverleners tijdens de jaarwisseling, maar ook Michiel Vos is erbij om het te hebben over de aanstaande Amerikaanse verkiezingen. 

NRC chef politiek Guus Valk komt praten over de Nederlandse verkiezingen en we zien de eerste bijdrage van Jaïr Ferwerda die bij de premier op bezoek gaat. Hélène Hendriks kijkt naar het komende sportjaar en Carlo Boszhard en Angela de Jong bespreken het nieuwe televisiejaar. Tot slot schuift ook Martijn Koning aan om te praten over zijn oudejaarsconference en hebben ze het over zijn plannen voor het nieuwe jaar.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jeroen Pauw hield het droog tijdens laatste talkshow

Wat Jeroen na Pauw gaat doen, blijft nog onduidelijk. Bekijk de video hieronder over hoe hij afscheid nam van zijn geliefde talkshow. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!