Beeld © Instagram @bridgetmaasland

André Hazes laat zielsverwant Bridget Maasland niet meer los

03 januari 2020 17:53

Dat André Hazes (25) en Bridget Maasland (45) meer dan een beetje verliefd zijn, mag inmiddels duidelijk zijn. Het showbizzkoppel ondernam samen al een paar romantische tripjes en viert momenteel de eerste dagen van het nieuwe jaar in Rome. De zanger claimt zelfs al zijn zielsverwant te hebben gevonden!

"Anima Gemella"

Op Instagram legt het verliefde koppel elke minuut van hun tripje vast. Zo deelde André gisteren alvast een lekker gek kiekje van hun samen, en ook vandaag trakteerde de zanger zijn fans weer op een post waar hij zijn liefde stevig vasthoudt. "Anima Gemella", leest het bijschrijft, wat uit het Italiaans vertaald kan worden als zielsverwant. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bridget en André stappen liefdevol 2020 in

Bridget kon natuurlijk niet achterblijven en besloot op haar beurt ook een aantal foto's van hen samen te posten. En uit de kiekjes kunnen we opmaken dat het stel hun relatie uiterst serieus neemt. Zo prijkt er om de nek van Bridget een 'A' en heeft André een 'B' omhangen, als teken van hun liefde. 

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Rachel Hazes is meer dan een beetje verliefd

Als het aan André Hazes ligt, wordt 2020 hét jaar van hem en Bridget. Ook hoopt hij dit jaar samen te gaan wonen, zo onthulde de 25-jarige zanger voor de jaarwisseling in RTL Boulevard. "Ik ben wel echt op m'n plekje bij d'r", glunderde een verliefde André. "Ik heb al een sleutel en ik ben er heel veel te vinden." Alleen als de zanger zijn driejarige zoontje André over de vloer heeft, is hij nog in zijn eigen huis te vinden. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Rachel Hazes: 'Ik koester dat ik weer contact heb met mijn kind'

Bridget, die eerder al in een column liet doorschemeren "stokoud" te willen worden met André, moet mogelijk zelfs rekening houden met een aanzoek. "Een huwelijksaanzoek? Ik weet het niet", zei André, "misschien wordt het wel een jaar met verrassingen".

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!