Beeld © Instagram @moniquenoell

Monique Westenberg: 'Samen voor altijd'

06 januari 2020 09:14

Monique Westenberg put enorm veel kracht uit haar zoontje, André Junior. Op Instagram laat de 42-jarige weten dat het hen samen tegen de rest van de wereld is. "Ik hoor bij jou", aldus de ex van André Hazes (25)

"Ik hoor bij jou, jij hoort bij mij"

Monique Westenberg kende met de definitieve breuk tussen haar en André Hazes een vervelend einde van 2019, maar wil nu vooral haar vizier op de toekomst richten. En die toekomst bestaat uit zichzelf en haar zoontje van drie, André.

Dat er voorlopig geen nieuwe man in haar leven komt benadrukt ze nogmaals met een cryptische post op Instagram. Bij de foto's van haar zoontje op het strand schrijft Monique: "Ik hoor bij jou, jij hoort bij mij. Want jij bent ik, en ik ben jij. En dat is voor altijd, samen voor altijd."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monique Westenberg voelt zich weer geliefd

Onder de post leeft bekend en onbekend Nederland met de moeder mee. "Mooiste wat er is", steekt Julia Mekkes haar een hart onder de riem. Ook Nicolette van Dam laat een reactie achter en Anouk Smulders schrijft: "Vreet je toch op! Lekker ventje!" Ook vriendinnen Quinty Trustfull en Chantal Janzen reageren bij de foto’s.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monique Westenberg deelt cryptische boodschap

In november werd bekend dat André en Monique een punt achter hun relatie hadden gezet. Kort daarna maakte de zanger wereldkundig dat hij was gevallen voor Bridget Maasland. De twee tortelduifjes laten er geen gras over groeien en hebben de afgelopen feestdagen uitbundig gevierd. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!