Beeld © Paul Bellaart voor LINDA.meiden

Jessie Jazz Vuijk over Kaj Gorgels: 'Hij is heel goed in bed'

6 januari 2020 18:04

Het was een hitsige bedoening tijdens de covershoot voor de nieuwste LINDA.Meiden. Kaj Gorgels (29) en zijn vriendin Jessie Jazz Vuijk (24) maakten er een natte bende van voor het blad en deden ook een boekje open over hun relatie.

"Kaj is niet van de snelle wip"

Voor LINDA.Meiden geven Kaj en Jessie zich letterlijk en figuurlijk bloot. Het koppel vertelt behoorlijk openhartig over hun liefdesleven en hebben voor de covershoot weinig aan de verbeelding overgelaten. Ook vertellen ze over hoe lastig het kan zijn om elkaar veel te zien, wat voornamelijk komt door hun werk. Toen Kaj voor Expeditie Robinson in de Filipijnen zat, kwam Jessie langs. Bij aankomst liet de presentator zijn vriendin "schrikken toen ik zijn hutje binnenkwam en gaf me direct een stemkoker", vertelt Jessie.

 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kaj Gorgels in gesprek met RTL over nieuwe programma's

Kaj had dus een hele planning voor zijn vriendin. "Zo’n ding dat ze in Expeditie Robinson gebruiken om iemand mee weg te stemmen op de eilandraad", verklaart de 24-jarige. "Met daarin een briefje: Jessie, hier begint jouw Sexpeditie. Het wordt zwaar, maar geef niet op." De twee hebben het behoorlijk gezellig gehad tijdens het tripje. Het stel wordt door het blad gevraagd wie er beter is in bed, wat volgens Kaj niet te antwoorden is: "Dat is toch een samenspel?"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kaj Gorgels deelde met 200 vrouwen het bed

Maar Jessie houdt voet bij stuk. "Ik kan wel zeggen dat ik Kaj heel goed vind", vertelt ze. "Hij is iemand die de tijd ervoor neemt. Kaj is niet van de snelle wip." De presentator beaamt haar gedachte. "Nee, ik vind het leuk, je moet er een ding van maken (...) Je doet het in vijf minuten of je geeft jezelf een slinger. Maar je kunt er ook wat moois van maken. Dat je de slingers óphangt. Dat hebben we allebei. Maar ik denk niet dat je kunt zeggen dat de een beter is dan de ander (...) Ik ben heel tevreden, schrijf dat maar op.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zo zag Kaj Gorgels eruit in zijn puberteit

Het was het eerste seizoen van Expeditie Robinson waar Kaj de presentatie op zich nam. De influencer vond het behoorlijk spannend allemaal, vooral tijdens de live finale, zoals te zien is in de video hieronder. 

Kaj Gorgels over de zinderende finale van Expeditie Robinson

05:46

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!