Beeld © ANP

Medepassagier Katja Schuurman reageert op commotie

06 januari 2020 19:23

Dat het Katja Schuurman (44) dwarszit dat er allerlei geruchten rondgaan rondom haar vlucht naar Zuid-Afrika was al duidelijk, maar hoe vindt de man waar het om draait het eigenlijk? De actrice zou het bont hebben gemaakt tijdens haar vlucht met KLM. Volgens haar medepassagier klopt het niet.

"Wij waren inderdaad wat luidruchtig en vrolijk"

De man die naast Katja zat in het bewuste KLM-vliegtuig heeft aan RTL Boulevard verteld wat er volgens hem precies heeft plaatsgevonden tijdens de vlucht. "Katja en ik kennen elkaar al heel lang", vertelt hij. "We hebben op dezelfde yoga retreat gezeten in Johannesburg en vlogen op dezelfde vlucht terug. Wij waren inderdaad wat luidruchtig en vrolijk. Er is niks gebeurd tussen ons. Het zijn allemaal leugens. De fles Amarula was trouwens van mij, cadeautje voor thuis. Ik vind het zo onrechtvaardig en bizar deze leugens. Dat verdient Katja niet. En ik ken haar dochtertje ook goed, je kan dit soort dingen niet zomaar de wereld in blijven slingeren."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Katja Schuurman smeekt: genoeg is genoeg

Katja is het zelf helemaal zat dat deze geruchten rondgaan en het is volgens haar wel genoeg geweest. In de video hieronder vertelt ze erover. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!