Beeld © Getty Images

Brad Pitt en Jennifer Aniston samen op party Golden Globes gespot

07 januari 2020 11:52

Het was de break-up waar iedereen het over had: Jennifer Aniston (50) en Brad Pitt (55). Het stel was samen van 1998 tot 2004; toen verliet hij haar voor Angelina Jolie. Nu zijn ze toch weer samen gespot, maar minder romantisch dan je zou denken.

Brad en Jennifer waren allebei uitgenodigd voor de Golden Globes en ook voor de exclusieve afterparty die werd gehost door Netflix. Een ooggetuige zag de ex-geliefden op het feestje en berichtte aan E! News over de situatie. Zo zou Brad heel sociaal zijn geweest met allerlei mensen, maar tegenover Jennifer was hij wat kil. "Zij ging ook niet te dicht bij hem staan."

Wat later op de avond trok Brad zijn dansschoenen aan. Terwijl hij losging op de dansvloer, zat Jennifer aan de zijkant met Jason Bateman en zijn vrouw en Sandra Bullock. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Brad Pitt en Jennifer Aniston zetten samen de bloemetjes buiten

Er werden wel woorden gewisseld tussen de twee Hollywood-sterren. "Ze zeiden heel snel hallo tegen elkaar. Jen kwam later binnen dan Brad. Hun begroeting duurde heel kort, maar het zag er wel vriendelijk uit. (...) Ze liepen meteen naar elkaar toe toen ze elkaar zagen. Ze zagen er blij uit en gaven elkaar een omhelzing." Volgens de ooggetuige zou Jennifer ook iets tegen Brad gefluisterd hebben, maar het luistervinkje kon niet ontcijferen wat dat dan was. "Maar het was niet op een romantische manier."

Volgens de ooggetuige was het niet ongemakkelijk tussen de twee en zag Jennifer er gelukkig uit.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Brad Pitt ziet kids voor het eerst zonder toezicht met kerst'

Brad gaf eerder op de avond in een interview aan dat hij Jennifer waarschijnlijk wel tegen zou komen en dat ze goede vrienden zijn. Zijn ex stond dan ook gewoon te klappen toen hij de Golden Globe voor beste mannelijke bijrol in een film won.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!