Beeld © ANP

Marie Verhulst onthult eerste details samenwerking met Samson

07 januari 2020 13:40

Gert Verhulst (51) heeft het riempje van Samson overgedragen aan zijn dochter Marie (24). Daarmee komt er een flinke verandering in het programma, maar wat staat er allemaal te gebeuren? De Studio 100-erfgename deelt de eerste details van haar overname van het beestje.

"Samson is bij mij komen wonen en mijn bel werkt wél"

Marie en Samson zijn druk bezig met het promoten van hun nieuwe programma. Eén van de eerste stops was het radioprogramma De Madammen, waar het duo een interview gaf. Bovendien onthulden ze dat er wat veranderingen aan zitten te komen. "Samson is bij mij komen wonen en mijn bel werkt wél", lacht Marie. Ook zijn mand staat al in de slaapkamer van de Studio 100-erfgename. De hond omschrijft zijn nieuwe baasje als "heel lief" en volgens Marie is het beestje "een enorm brave hond." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gert zal niet overlijden in Samson & Gert

Maar hoe zit het met Samsons liefje Bobientje? "Zij zit nu altijd te giechelen met Marie", vertelt de hond tijdens het interview. Samson & Marie veranderen dus wel één van de langlopende gimmicks van het programma, namelijk de stukgemaakte deurbel. Al sinds de allereerste aflevering is de bel kapot en moet iedere gast zich melden door te kloppen op de deur. "Ik moest kloppen, want de bel doet het niet", liet iedere bezoeker in iedere aflevering weten. Al kan het natuurlijk dat de deurbel weer kapotgaat in de eerste aflevering. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gert Verhulst geeft riempje Samson over aan nieuw baasje

Het dynamische duo vertelde ook over de toekomstplannen. "Er staan nog veel afscheidsshows van Samson & Gert op de agenda", laat Marie weten. "En in de zomer staan Samson en ik voor het eerst samen in Plopsaland én lanceren we een nieuwe single. Tussendoor doen we natuurlijk nog dingen. Zo gaan we vaak samen wandelen." Eén detail wordt nog niet bekendgemaakt: of burgermeester Alberto weer van de partij is voor het nieuwe programma. Dat valt nog te bezien. 

Gert droeg pasgeleden het Samson-stokje over aan zijn dochter. In de video hieronder zie je hoe de vader van Marie zich daarbij voelde. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!