Beeld © Netflix

Moeder Don't F**k With Cats-moordenaar gelooft zoon nog altijd

07 januari 2020 17:13

Anna Yourkin (52) gelooft nog altijd in de onschuld van haar zoon Luka Magnotta (37). De Don't F**k With Cats-hoofdpersoon beweert al jaren dat hij gedwongen werd katten te doden en Jun Lin op 33-jarige leeftijd van het leven te beroven. En zijn moeder blijft hem steunen. Let op: dit artikel bevat spoilers.

Luka's moeder is ervan overtuigd dat haar zoon de kittens niet helemaal alleen heeft gedood. In de Netflix-serie Don't F**k With Cats werd al duidelijk dat Luka de schuld wilde afschuiven op ene Manuel 'Manny' Lopez, maar daar was geen bewijs voor. Het interesseert Anna helemaal niets, vertelt ze aan TMZ. Volgens de moeder wordt er informatie achtergehouden. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vreemd: Zo ziet Don't F**k With Cats-moordenaar er nu uit

Het voornaamste bewijs dat Anna aanhaalt is de derde hand die te zien is in het filmpje waarin Luka een python een kat laat doden. Volgens haar is dit de hand van Manny. Bovendien beweert de 52-jarige dat de Canadese politie en Interpol dit bewijs niet willen erkennen. Ook zou ze een mail hebben gehad van haar zoon met een foto van Manny, maar die mocht ze in eerste instantie niet van hem openen. Daarnaast beweert ze dat ze haar mail moest overgeven aan Interpol en dus het kiekje niet meer heeft. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

God maakt eindelijk zijn opwachting in Netflix-serie Lucifer

Wat gek is aan het verhaal is dat de hand helemaal niet beweegt in het filmpje. Niemand weet van wie de hand is, maar volgens Anna is het dus van Manny. In de Netflix-docu werd de link gelegd met de film Basic Instinct, waarin óók een Manny beschuldigd wordt van het mishandelen van zijn geliefde. Luka zou een enorme voorliefde hebben voor de film en daarom daaruit inspiratie hebben gehaald. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!