Beeld © Getty Images

Rob Kardashian en Blac Chyna nog altijd in vechtscheiding

8 januari 2020 05:20

Vorig jaar meldden ze nog de strijdbijl te hebben begraven om goede ouders te zijn voor hun dochter Dream, maar het lijkt erop dat Rob Kardashian (32) zijn ex Blac Chyna (31) toch weer voor de rechter sleept. Volgens TMZ wil de realityster de volledige voogdij over hun driejarige dochter.

De site beweert rechtbankdocumenten in handen te hebben waarin Rob stelt dat Chyna zich onverantwoord gedraagt als Dream bij haar is. Het voormalig model zou thuis wilde feesten geven en heel vaak dronken zijn. Ook zou ze cocaïne snuiven en mensen hebben bedreigd.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Rob Kardashian en Blac Chyna vechten om dochtertje Dream

Volgens Rob heeft het gedrag van Chyna z'n uitwerking op Dream. Het meisje zou "seksuele houdingen" van haar moeder hebben geïmiteerd en ook naakt hebben getwerkt bij Rob thuis. De peuter zou daarnaast geregeld woorden als 'bitch' gebruiken en 'what the fuck' roepen.
 

Ook neemt Chyna het volgens Rob niet zo nauw met de persoonlijke hygiëne van hun dochter; hij stelt dat Dream al vaker met vies haar, ongepoetste tanden en vieze nagels bij hem is aangekomen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Blac Chyna bedreigt kapster met mes

Robs zus Khloé Kardashian ondersteunt zijn betoog in de rechtbankdocumenten. Ze verklaart daarin dat ze de laatste tijd als Dream met haar dochter True komt spelen, ander gedrag toont. Het meisje zou daarbij agressiever zijn geworden. Rob wil nu dat Dream alleen nog in de weekenden naar haar moeder gaat, en dat daar altijd een nanny bij aanwezig is.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Khloé Kardashian en Tristan 100% zeker weer bij elkaar'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!