'Slachtoffer mishandeling Raymi Sambo was niet dronken'

8 januari 2020 06:31

Het slachtoffer van de mishandeling door All Stars-acteur Raymi Sambo (48) tijdens Nieuwjaar heeft daar een hersenschudding en een gebroken neus aan overgehouden. Daarnaast heeft ze verschillende zwellingen. Dit laat haar advocaat Sébas Diekstra weten in een toelichting.

“Zij had een gezellige avond totdat zij opeens uit het niets werd aangevallen”

Na het incident, dat plaatsvond op een terras aan de Krijn Taconiskade in Amsterdam, zou de acteur via LinkedIn contact hebben gezocht met het slachtoffer. In het bericht dat hij haar stuurde heeft hij het slachtoffer volgens Sébas Diekstra niet zijn excuses aangeboden. Dat steekt haar, zegt hij.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Management reageert op gewelddadige actie Raymi Sambo

Inmiddels is er aangifte van mishandeling gedaan tegen Raymi. In de verklaring noemt het slachtoffer ook dat er een discussie aan het geweldincident voorafging. "Cliënte weet nog dat zij opstond en naar de acteur is gelopen als een soort toenadering. Zij heeft toen iets gezegd van: ‘Laten we er een leuk 2020 van maken’”.

Miniatuurvoorbeeld

Het hele verhaal:

All Stars-acteur Raymi Sambo mishandelt vrouw op straat

"Meteen daaropvolgend voelde zij direct een harde stoot in haar gezicht. Dit kwam voor haar totaal uit het niets. Zij blijkt een kopstoot en een rechterstoot in haar gezicht te hebben gekregen. Zij voelde direct pijn bij haar ogen en neus. Ze zag ook dat er overal bloed lag. Op de grond, haar kleren en gezicht. Zij werd direct heel duizelig."

Aangifte tegen Raymi Sambo na mishandeling jaarwisseling

00:21
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Raymi Sambo maakt theateravond over Stonewall-rellen

Het slachtoffer ontkent dat ze dronken was. "Ze vindt het heel vervelend dat dit beeld wordt geschetst. Zij had een gezellige avond totdat zij opeens uit het niets werd aangevallen."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!