Beeld © ANP

Ruben Nicolai blijft nog vijf jaar bij RTL

8 januari 2020 17:57

Goed nieuws voor de fans van Ruben Nicolai (44): de presentator heeft bijgetekend voor vijf jaar bij RTL. De RTL Boulevard-presentator gaat dus nog een tijdje door bij de zender en zal hij in tal van programma's te zien zijn de komende tijd.

"Ruben heeft zich ontwikkeld tot een allround presentator"

"Het zijn roerige en zeer interessante tijden voor televisie", vertelt Ruben in zijn verklaring over zijn nieuwe contract. "Tijden die volop kansen bieden en ik prijs me dan ook zeer gelukkig dat ik de afgelopen en dus ook de komende jaren dat allemaal bij en met RTL mag ontdekken." Ook content directeur Peter van der Vorst is blij dat hij blijft. "Ruben heeft zich ontwikkeld tot een allround presentator", laat hij weten. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ruben Nicolai weet met zomerquiz te scoren

"Hij was al een vaste waarde bij RTL BoulevardWie Ben Ik en Beste Kijkers, maar presenteerde afgelopen jaar met net zoveel gemak en humor de dagelijkse quiz Ik Weet Er Alles Van en The Masked Singer", gaat Peter verder. "In 2020 komen daar nog een paar mooie titels bij, waaronder De Erfgenaam. Daarin spoort hij mensen op die nog recht hebben op een flinke erfenis. We zijn blij dat we de komende vijf jaar met deze altijd positief gestemde collega kunnen blijven samenwerken."

Blik in de video hieronder terug op één van programma's waar Ruben de presentatie voor deed. 

Dr. Beckand en Professor Nicolai klaar voor nieuw seizoen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!