Beeld © Getty Images

Kate Beckinsale reageert fel op geruchten Machine Gun Kelly

09 januari 2020 06:15

Kate Beckinsale (46) verwijst de geruchten dat er iets speelt tussen haar en Machine Gun Kelly (29) naar het rijk der fabelen. En de actrice windt er geen doekjes om.

“Waarom maak je je niet druk om zaken die daadwerkelijk gebeuren”

Kate en de rapper werden zondag samen gespot op een aantal afterparty’s van de Golden Globes. Een volger liet op haar Instagram weten dat hij geen interesse meer had in de actrice omdat ze nu vast iets had opgelopen. Daar antwoordde ze op: "Waarom maak je je niet druk om zaken die daadwerkelijk gebeuren, zoals de bosbranden in Australië, in plaats van je bezig te houden met dingen die niet gebeuren en ook nooit zijn gebeurd", waarna ze uithaalde: "en daarbij, get a f*cking life."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kate Beckinsale ontkent datinggeruchten Jamie Foxx

De actrice heeft het maar druk met het ontkennen van relatiegeruchten. Aan het eind van vorig jaar liet ze weten dat ze geen romance beleefde met Jamie Foxx. "Ik wil even duidelijk maken dat naast iemand staan niet betekent dat ik met ze aan het daten ben", schreef Kate toen bij een foto op Instagram waarop ze samen met Jamie op een feestje te zien is.

De actrice is sinds november officieel gescheiden van regisseur Len Wiseman. Hun huwelijk liep in 2015 na elf jaar op de klippen, maar een scheiding liet lang op zich wachten. De actrice had onlangs wel een kortstondige relatie met acteur Pete Davidson.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Scheiding Kate Beckinsale is eindelijk rond

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!