Beeld © Instagram @joshuafeytons

Temptation-Joshua buiten levensgevaar na zwaar ongeluk

09 januari 2020 11:21

Temptation Island-verleider Joshua Feytons is woensdagmiddag betrokken geweest bij een zwaar ongeluk. De 23-jarige realityster reed in op een rijdende vrachtwagen op de E34 in Stekene, België. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

"Maakt het naar omstandigheden goed"

Volgens HLN vond het ongeluk plaats tijdens een inhaalmanoeuvre van de Temptation-ster, waarbij de auto van Joshua een vrachtwagen raakte en over de kop vloog. Bij het ongeluk raakte Joshua zwaargewond. Een medepassagier, die op de achterbank zat kwam er met lichte verwondingen vanaf. Ook de brandweer moest uitrukken voor het ongeluk, want er was namelijk flink wat olie op de weg terechtgekomen.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Eerste beelden #Fitgirls tonen acteertalent Temptation-Joshua

De verleider zelf kwam er minder goed vanaf, maar via een persmededeling laat het management van Joshua weten dat hij buiten levensgevaar is. "Hij wordt momenteel verzorgd aan zijn verwondingen door een bekwaam team aan specialisten en maakt het naar omstandigheden goed. Hij vraagt om privacy en rust tijdens zijn revalidatie. In een later stadium zal hij zelf een update geven over zijn toestand", laten zij weten.

Foto's van het heftige ongeluk zie je hier.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hebben Temptation-Joshua en Goedele gedatet?

Nog meer Temptation? In Temptation Gossip gaan we langs bij de deelnemers uit het spraakmakende seizoen. Bekijk hieronder de video met Damian.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!