Jenelle Evans en David Eason Beeld © Getty Images

Ex-man Teen Mom-Jenelle wordt gezocht na missen rechtszaak

10 januari 2020 13:14

Dat het allemaal niet zo goed gaat in Teen Mom-land is al jaren bekend. Jenelle Evans (28) besloot de benen te nemen en vroeg een scheiding van David Eason aan nadat hij hun hondje had doodgeschoten. Maar dat zijn niet de enige problemen van David, nu wordt hij namelijk gezocht in North Carolina, omdat hij niet kwam opdagen in de rechtbank.

"Zo ga je om met eikels die denken dat het cool is om iemand volledig te blokkeren op een parkeerplek"

Jenelle's ex-man David is voortvluchtig in North Carolina, meldt TMZ. De reality-man had in de rechtbank moeten verschijnen voor een zaak wegens een incident met een sleepwagen in 2018. Door zijn afwezigheid heeft de rechter een arrestatiebevel eruitgegooid. In de zaak wordt David beschuldigd van het illegaal verslepen van een auto die hem in de weg stond. Dom genoeg heeft hij destijds zélf de beelden hiervan gedeeld op social media. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Teen Mom-Jenelle ziet toekomst weer rooskleurig in

Pas toen David het filmpje uploadde op zijn YouTube-pagina viel het op bij de politie. "Zo ga je om met eikels die denken dat het cool is om iemand volledig te blokkeren op een parkeerplek", schreef hij bij de video. De eigenaar van de wagen besloot een zaak aan te spannen en David werd veroordeeld voor het geknoei met de auto en het beschadigen van persoonlijke eigendommen. Vervolgens werd hem meermaal opgelegd om aanwezig te zijn in de rechtbank, maar alleen zijn advocaat kwam opdagen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Moeder Teen Mom-Mackenzie overleden na lang ziektebed

David heeft het er maar druk mee. Binnenkort zal hij als ex-man van Jenelle door het leven gaan, maar pas nadat de scheiding officieel doorkomt dit jaar. Daarnaast is er een contactverbod tussen de twee vastgelegd. Het was vorig jaar ook geen succesvol rechtbank-jaar voor de realityster, zo verloor hij de voogdij over zijn kinderen nadat hij de familiehond had doodgeschoten. Bekijk de video hieronder waarin het volledige drama wordt uitgelegd. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!