Linda de Mol Beeld © ANP

Linda de Mol verkoopt anoniem spullen op Marktplaats

13 januari 2020 17:59

Wat doet Linda de Mol (55) met haar 'troep'? Verkopen op Markplaats natuurlijk. De tv-vrouw onthult in haar nieuwste editie van de LINDA. dat ook zij gewoon haar onnodige spullen op de verkoopsite zet of naar de kringloop brengt. Bovendien geeft ze toe heel makkelijk afstand te doen van haar goederen.

"Je hebt ruimers en je hebt verzamelaars"

Linda is groot voorstander van het opruimen en vooral lozen van onnodige spullen, onthult ze in LINDA.. De presentatrice vertelt dat er twee soorten mensen zijn: "Je hebt ruimers en je hebt verzamelaars." Zelf hoort ze bij die eerste groep en wil ze al haar lezers en vrienden op het hart drukken om makkelijker afstand te doen van je eigen spullen. "Ik, als prominent lid van de ruimers-club, begrijp van verzamelaars he-le-maal niets", aldus Linda de Mol. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Linda de Mol weet nog altijd hoe ze volle zalen moet trekken

De tv-dame kan het niet hebben dat haar omgeving zo lastig doet over het organiseren van je spullen. Bovendien vindt Linda dat je "heus niet alles weg hoeft te gooien, maar het naar de Kringloop kunt brengen of op Marktplaats kunt zetten." De meest wijze les hieruit? De zus van John de Mol zet haar eigen habbekrats dus ook op de verkoopsite. Dat betekent dat je zomaar de spulletjes van Linda in huis kunt halen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Linda de Mol vindt Beau in Weet Ik Veel 'beetje moeilijk'

Maar dan mis je wel Linda's punt, vindt ze zelf. Volgens haar moeten mensen juist de overstap maken naar een georganiseerder leven. "Verzamelaar-vriendinnen luisteren braaf mijn hele relaas aan", legt ze uit. "Héél soms lukt het me ze te inspireren en beginnen ze enthousiast aan een opruimdagje. Mijn aanbod te helpen wordt steevast afgeslagen, als de dood dat ik ze overhaal dingen weg te doen die niet weg mogen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Linda de Mol bedacht nieuwe quiz voor SBS6

Naast fervent ruimer te zijn, is Linda vooral heel druk met haar grootse plannen voor de toekomst. In de video hieronder legt ze uit hoe zij haar tv-toekomst voor zich ziet. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!