Beeld © Instagram @joshuafeytons

Temptation-Joshua geeft update: 'Ik ben blij dat ik nog leef'

13 januari 2020 17:54

Het gaat inmiddels een stuk beter met Joshua Feytons (23). De Temptation Island-verleider kwam vorige week in een heftig auto-ongeluk terecht en deelt nu op Instagram een update van zijn herstel.

"Ik ben blij dat ik nog leef"

Nadat Joshua op een rijdende vrachtwagen inreed in België leek het even niet zo goed te gaan met hem. De realityster deelt nu op Instagram een foto uit het ziekenhuis en geeft aan dat het al een stuk beter gaat. "Alleen maar positieve vibes, ik ben blij dat ik nog leef", aldus de 23-jarige in zijn bericht. "Mijn liefde gaat uit naar iedereen die voor me heeft gebeden. Ik hou van jullie allemaal! Ik kom er snel weer bovenop. Een nieuwe dag is een cadeautje." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation Island-Morgan verbreekt verloving

De Temptation Island-verleider was betrokken bij een zwaar ongeluk. Joshua reed dus in op een rijdende vrachtwagen, maar liet al snel weten buiten levensgevaar te zijn. "Hij wordt momenteel verzorgd aan zijn verwondingen door een bekwaam team aan specialisten en maakt het naar omstandigheden goed. Hij vraagt om privacy en rust tijdens zijn revalidatie. In een later stadium zal hij zelf een update geven over zijn toestand", aldus zijn management.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Joshua buiten levensgevaar na zwaar ongeluk

Joshua's goede Temptation Island-vriend Jietse heeft onlangs in Temptation Gossip zijn verhaal gedaan. Je ziet het in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!