Vriendin R. Kelly verlaat de van misbruik beschuldigde zanger

14 januari 2020 02:18

Azriel Clary heeft R. Kelly (53) verlaten en begint nu samen met haar familie aan een "verwerkingsproces", zo laat de 22-jarige maandag weten op Instagram.

De zanger werd in de vorig jaar verschenen documentaire Surviving R. Kelly door een aantal exen beschuldigd van seksueel en psychologisch misbruik. Clary en een andere jonge vrouw, Joycelyn Savage, waren de enigen die wel nog bij de muzikant bleven.

Een paar dagen geleden kregen de de twee vrouwen een heftige ruzie in het appartement van R. Kelly dat ze deelden terwijl de zanger in de gevangenis diverse misbruikrechtszaken afwacht. Een van de twee lekte geluidsopnames van de aanvaring aan The Shade Room. Daarin was te horen dat Clary Savage ervan beschuldigde seks met haar te hebben gehad terwijl ze minderjarig was.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Vriendinnen R. Kelly met elkaar op de vuist

Clary was 17 toen ze bij Kelly en Savage introk. Haar familie heeft jarenlang geprobeerd haar te overtuigen de zanger te verlaten. In verschillende interviews lieten haar ouders weten het idee te hebben dat hun dochter was gehersenspoeld.

In haar Instagrampost maandag bedankt Clary iedereen die haar volgt, "want jullie geloofden in mij toen ik nog niet in mezelf kon geloven". Ze schrijft daarbij dat ze hoopt dat er betere tijden voor haar zullen aanbreken.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Tweede deel R. Kelly-docu zorgt voor meer telefoontjes hulplijn

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!