Beeld © instagram @rik_van_de_westelaken

NikkieTutorials ontvangt steun van veel bekende sterren

14 januari 2020 08:06

Beautyvlogger Nikkie de Jager (25), ook wel bekend als NikkieTutorials, schokt gisteren de showbizzwereld met een persoonlijke ontboezeming. In een video die ze op haar YouTube-kanaal deelt, maakt de visagiste bekend dat ze transgender is. "Vroeger zat ik in een verkeerd lichaam", vertelt een geëmotioneerde Nikkie. Ze ontvangt van sterren over de hele wereld veel lieve berichten.

"Zo absurd trots op mijn vriendin"

In de video legt Nikkie uit dat ze min of meer gedwongen is om het te vertellen. "Mensen zijn zo slecht. Ik werd gechanteerd. Mensen wilden het feit dat ik transgender ben gaan lekken aan de pers", legt Nikkie uit. Ondanks die vervelende oorzaak, is de wereldwijd populaire visagiste blij met haar keuze. "Vandaag neem ik mijn eigen kracht terug. Het voelt goed dat ik het eindelijk kan delen. Ik ben Nikkie."

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

NikkieTutorials onthult in video: 'Ik ben transgender'

Een groot aantal bekende Nederlanders is ontzettend trots op Nikkie en steekt haar een hart onder de riem. Rik van de Westelaken (48) deelt een foto met Nikkie. "Zo trots, respect!", schrijft hij er bij. Fred van Leer (43): "Zo absurd trots op mijn vriendin." Ook haar goede vriendin Linda Hakeboom (34) deelt een bericht. "Voor mij is er niets veranderd. Nikkie blijft Nikkie." Ook Chantal Janzen (40), Kelly Weekers (30), Paul de Leeuw (57) en vele anderen spreken hun liefde voor de beautyvlogster uit.

Niet alleen bekende Nederlanders, maar ook sterren uit het buitenland scharen zich achter Nikkie. Zo reageert Ariana Grande (26) met allemaal hartjes onder de Instagram post van Nikkie. Ook zangeres Bebe Rexha (30) reageert vol liefde.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Nikkie de Jager: 'Ik ben overladen met positieve reacties'

Vlak nadat Nikkie haar video op YouTube plaatste, gaf ze aan RTL Boulevard een statement. "Ik ben overladen door positieve reacties en daar geniet ik enorm van. Voor nu kies ik er verder voor om hier in stilte te van genieten. Als je vragen hebt over mijn verhaal dan verwijs ik je door naar mijn video", aldus Nikkie.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!