Beeld © Instagram @kailynlowry

Teen Mom-Kailyn heeft het gehad met 'regeltjes' moedermaffia

14 januari 2020 12:54

Als het aankomt op haar kinderen wil Kailyn Lowry (27) geen gemekker van haar volgers. De Teen Mom-ster heeft het gehad met alle kritiek van haar fans op de manier waarop ze haar drie zoons opvoedt. Dit keer werd ze belaagd, omdat haar 2-jarige zoontje Lux nog altijd in de luiers zit.

"Lux zou geen luiers meer moeten dragen"

Kailyn heeft het gehad met de kritiek op haar keuzes qua opvoeding. In een filmpje die de Teen Mom-ster op haar Instagram deelde, was te zien hoe haar 2-jarige zoontje Lux nog altijd in luiers rondliep. Dit vonden haar volgers nogal vreemd en haalden hard naar uit. "Lux zou geen luiers meer moeten dragen", meende één volger. Maar de realitydame wil niets weten van de moedermaffia en volgt haar eigen regels. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ex-man Teen Mom-Jenelle wordt gezocht na missen rechtszaak

"Lux is afgelopen augustus twee geworden", reageerde Kailyn op de kritiek. "Ik ga hem niet opjagen, om me aan andermans standaarden te kunnen houden. Het werkt voor ons het beste om te wachten tot hij er klaar voor is. Niet wanneer ík er klaar voor ben." De Teen Mom-moeder wil duidelijk maken dat ze haar eigen regels volgt als het aankomt op het ouderschap. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Teen Mom-Jenelle ziet toekomst weer rooskleurig in

Samen met ex-vriend Chris Lopez kreeg Kailyn haar zoontje Lux. Ondanks hun instabiele relatie kozen de twee voor co-ouderschap. "Hij ging vreemd tijdens mijn zwangerschap", onthulde ze onlangs tijdens de reünie-aflevering van Teen Mom. "De dingen die ik heb meegemaakt, zelfs tot het moment dat ik Lux kreeg, zou ik zelfs mijn grootste vijand niet toewensen (...) Nu is er helemaal geen contact." 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!