Britney Spears Beeld © Getty Images

Britney Spears opent eigen kunstexpositie in Frankrijk

14 januari 2020 14:34

Britney Spears (38) gooit het over een heel andere boeg. De zangeres kondigde vorig jaar aan een break te nemen van het podium om op zichzelf te focussen. In die tijd heeft ze zichzelf blijkbaar helemaal gevonden in de kunsthoek en komt ze nu met een eigen expositie naar Frankrijk.

De Baby, One More Time-zangeres heeft opnieuw haar roeping gevonden. Na dik twintig jaar in de spotlight gooit Britney het over een andere boeg. Op Instagram kregen haar fans al stukje bij beetje een voorproefje van wat ze allemaal in haar mars had, maar nu is het tijd om de kunstwereld te bestormen. De 38-jarige opent binnenkort haar eerste eigen kunstexpositie in Frankrijk. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Britney Spears haalt uit naar online pesters

Britneys kunstwerken komen te hangen in de Franse galerie Sympa, wat in de buurt ligt van Figeac. Volgens de uitnodiging, die te zien is op hun Instagram-account, heeft de expositie Sometimes you just gotta play!!!. Bovendien zal de tentoonstelling "till the world ends" doorgaan, wat een ode lijkt te zijn aan het gelijknamige nummer van Britney. Helaas is het nog onduidelijk hoe betrokken de Stronger-zangeres is bij het evenement dat zal openen op 18 januari. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Man geeft ton uit om op Britney Spears te lijken

Het zal voor het eerst sinds een jaar zijn dat Britney weer iets groots onderneemt. De zangeres gaf aan een pauze in te lassen, maar ook daarna was er nog genoeg te doen rondom haar. Je ziet het allemaal in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!