Beeld © Getty Images

Blake Lively is onherkenbaar door nieuwe look

14 januari 2020 16:56

De gouden lokken van Blake Lively (32) zijn kenmerkend voor het uiterlijk van de actrice. Toch besloot de Gossip Girl-ster haar blonde haren in te ruilen voor een heel andere coupe voor haar nieuwste film. Op Instagram toont ze het resultaat.

"Alle filters gebruikt"

Blake kan vrijwel iedere look hebben, bewijst ze met haar nieuwe Instagram-foto. De blondine heeft haar gouden lokken ingeruild voor bruine en dat allemaal voor haar nieuwe film The Rhythm Section. Hierin speelt ze Stephanie Patrick, een dame met lang bruin haar en een pony. Op het social media-platform heeft de actrice twee kiekjes geplaatst van haar personage. "Alle filters gebruikt", grapt de Gossip Girl-ster eronder. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Blake Lively maakt man Ryan Reynolds wederom belachelijk

De 32-jarige maakt al tijden furore met haar Instagram-foto's ter promotie van de film. Blake deelde namelijk ook wat andere metamorfoses, waarbij ze te zien was met een korte zwarte pruik én eentje waarbij ze kort blond haar had. Het moge duidelijk zijn dat de Gossip Girl-actrice veel verschillende kanten van zichzelf zal laten zien in The Rhythm Section. De film, waar Jude Law ook in speelt, komt dit jaar uit. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Blake Lively pakt Ryan Reynolds terug op zijn verjaardag

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!