Beeld © Politie

Captain America-actrice doodde moeder uit 'zelfverdediging'

15 januari 2020 15:53

Mollie Fitzgerald werd opgepakt in verband met het doodsteken van haar moeder Patricia. Inmiddels beweert de Captain America-actrice dat ze dat deed uit zelfverdediging, meldt TMZ. Volgens de politie was Mollie echter de agressor.

Mollie, die een kleine rol speelde in Captain America: The First Avenger, wordt ervan beschuldigd haar moeder Patricia te hebben neergestoken met een mes. De actrice beweert zelf dat ze haar 68-jarige moeder moest ontwapenen en dat ze uit zelfverdediging tijdens het tafereel haar vier keer stak in haar rug. De politie trof Patricia in een plas van haar eigen bloed en een mes in haar rug. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chris Evans stopt als Captain America

De medici die aanwezig waren op het plaats delict geven aan dat Mollie slechts een paar krasjes op haar handen had en een beet in haar linkerbiceps. Daarom kreeg de actrice een tetanusprik en pleisters. Maar daar komt de twist: volgens de papieren zou juist Patricia zichzelf hebben geprobeerd te verdedigen van de aanval. Op haar handen waren namelijk verwondingen te vinden waaruit dat blijkt. Eén van die verwondingen was zelfs zo erg dat haar duim er bijna aflag. Bovendien had ze broze plekken in haar gezicht, op haar lip en nek. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Captain America krijgt standbeeld in New York

De medisch onderzoeker "vond geen enkele verwondingen die erop wijzen dat Patricia iets heeft uitgehaald of degene was die met het mes heeft gezwaaid." Op basis van die informatie heeft de lokale politie Mollie opgepakt wegens moord. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!