Beeld © ANP

Kim en Kanye huren bioscoopzalen af om boodschap te delen

16 januari 2020 04:28

Kim Kardashian (39) en Kanye West (42) waren zo onder de indruk van Just Mercy, dat ze meer mensen de kans willen geven de film te zien. Het echtpaar is van plan door de hele VS bioscoopzalen af te huren en de kaartjes te verloten.

Just Mercy vertelt het waargebeurde verhaal van Bryan Stevenson, oprichter van het Equal Justice Initiative. Die organisatie staat gevangenen bij die zelf geen goede advocaten kunnen betalen. De film volgt Bryan Stevenson, gespeeld door Michael B. Jordan, tijdens zijn eerste rechtszaak, die van de ten onrechte veroordeelde Walter McMillian (Jamie Foxx).

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Kardashian bedolven onder kritiek door 'lege koelkast'

Kim werkt voor de bioscoopactie samen met Represent Justice, een organisatie van een van de producenten van de film. De realityster heeft zich de laatste twee jaar geregeld ingezet voor gevangenen en zorgde er samen met een juridisch team voor dat een aantal van hen weer op vrije voeten kwam. Het ging daarbij meestal om mensen die veroordeeld waren voor relatief kleine vergrijpen die daar erg lange straffen voor hadden gekregen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kanye West wil de wereld rond met zijn Sunday Service

De Kardashian-telt is vorig jaar begonnen aan een rechtenstudie en wil, net als haar vader Robert Kardashian, advocaat worden. Iets waar ze eerder nog om werd uitgelachen. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!