Beeld © ANP

Jaap Reesema tot drie keer toe aan de dood ontsnapt

16 januari 2020 08:56

Jaap Reesema (35) heeft een engeltje op zijn schouder zitten. In de podcast die hij wekelijks met goede vriend Sander Schimmelpenninck (35) opneemt, vertelt de zanger namelijk regelmatig in slaap te vallen achter het stuur.

"Ik had wel tegen een boom kunnen rijden"

In de podcast genaamd Zelfspodcast, vertelt Jaap dat het tijdens zijn studententijd bijna een keertje compleet fout ging. Hij had veel te veel gedronken en viel tijdens een ritje in de auto achter het stuur in slaap. "Dat was niet zo gek, want daar waren we natuurlijk alleen maar aan het zuipen", vertelt de 35-jarige in de podcast over 'zijn dieptepunt'. Ook bekent de X Factor-ster weleens wakker te zijn geworden in het gras langs de snelweg.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jaap Reesema deelt indrukwekkende foto's van zijn gewichtsverlies

Een aantal jaar ging het goed, tot een tijdje geleden als zowel Jaap als zijn vrouw Kim Kötter wegdromen in de auto. Het stel was op weg naar huis na een diner. Jaap vertelt: "Ik was gewoon zó moe en de muziek was relaxt. Ik viel héél even knikkebollend in slaap, ging door een kuil en rij mijn velgen kapot (...) Ik had wel tegen een boom kunnen rijden."

De twee kwamen met de schrik vrij, maar Jaap is zich er maar al te bewust van dat het compleet anders had kunnen lopen. "Ik had niet gedronken, maar was gewoon veel te moe."

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

De kindjes van Kim Kötter en Jaap Reesema zijn om op te eten

Kim Kötter was afgelopen seizoen te zien in Expeditie Robinson. In Robinson Confessions vertelt spraakmakende Kim over hoe ze het avontuur heeft ervaren.

Expeditie-Kim emotioneel: 'Ik ben eindelijk écht trots op mezelf'

09:51

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!