Beeld © YouTube-kanaal 538

Emotionele Lil' Kleine: 'We missen hem allemaal zo erg'

17 januari 2020 17:12

In een nieuwe aflevering van de 538-serie Music Memories gaat Lil' Kleine (25) terug in de tijd aan de hand van de belangrijkste tracks uit zijn leven. Eén nummer in het bijzonder zorgt ervoor dat de rapper bijna in tranen uitbarst.

"Ik moet mezelf echt inhouden”

In de video vertelt Lil' Kleine over zijn grote liefde Jaimie Vaes, zijn zoontje Lío en zijn succes, maar ook over de minder leuke momenten in zijn leven. Als Music Memories-presentator Igmar Felicia Brief aan Jou van The Opposites speelt, krijgt de rapper het moeilijk. "Ik moet mezelf echt inhouden”, vertelt hij terwijl hij tranen wegslikt.

Het nummer heeft een speciaal plekje in zijn hart en doet hem denken aan een vriend van hem, die een tijdje geleden is overleden. “Hij is vermoord op een vieze manier”, aldus Kleine. “En dit werd op zijn begrafenis gedraaid. Ik kan er niks anders van maken. Hij was mijn gabber. We missen hem allemaal zo erg.”

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Mysterie hondje Lil' Kleine en Jaimie Vaes ontrafeld

Lil’ Kleine bespreekt ook het vaderschap. “Mijn wereld is niet anders, maar ik vind het alleen maar mooier. Ik geniet er echt van, van hem. Hij maakt me blij”, vertelt hij met een grote glimlach. Het vaderschap combineren met zijn werk vindt hij niet lastig. "Ik heb gewoon money in mijn zakken”, legt hij uit. “Ik heb een nanny en mijn vrouw weet dat zij alles krijgt wat haar hartje begeert. Ik wil niet zeggen dat ik de lusten en zij de lasten heeft, maar zij is wel veel meer met die kleine dan ik. En ik word er heel erg mee geholpen. Ik vind gewoon dat de wereld zo in elkaar zit. Ik zorg voor hen, en zij zorgt voor ons.”

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Geniaal: Elise Schaap doet wederom imitatie Lil' Kleine

Niet alleen de rapper is regelmatig in het nieuws, zijn hondje is misschien wel een van de meest besproken showbizzdieren van de afgelopen tijd. De wildste geruchten doen de ronde over de kleine Bowgie. Koen Kardashian, een vriend van het stel, geeft in bijgaande video duidelijkheid. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!