André van Duin en Martin Elferink Beeld © ANP

André van Duin overrompeld door steunbetuigingen

18 januari 2020 10:09

Veel vrienden, familieleden en collega's zijn in diepe rouw door het overlijden van Martin Elferink, de echtgenoot van André van Duin. In de Nederlandse kranten staan zaterdag talloze overlijdensadvertenties waarin ze André veel sterkte toewensen.

"Waar André was, was Martin"

De rouwadvertentie van André van Duin zelf bevat een grote foto van zijn grote liefde. "Hij was de liefde van mijn leven en zeer zorgzaam. Waar hij kwam zorgde hij voor vrolijkheid. Deze warme herinneringen aan hem draag ik voor altijd in mij", schrijft André.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

HHB brengt eerbetoon aan overleden man André van Duin

Joop en Janine van den Ende en hun kinderen bewijzen Martin de laatste eer door zijn "betrouwbare vriendschap, gezelligheid en niet te vergeten jouw lieve knipoog" te benoemen. Ze beloven dat ze er voor André zullen zijn. Ook vrienden van Martin plaatsten een familieberichten, onder wie Cornald Maas, Frank Houtappels, Michiel van Erp, Tim Oliehoek, Simone Kleinsma en Serge-Henri Valcke.

Jan Slagter van Omroep MAX schrijft dat Martins innemende persoonlijkheid grote indruk op hem heeft gemaakt. De cast van Hendrik Groen noemt Martin de steun en toeverlaat van hun hoofdrolspeler André van Duin. "Waar André was, was Martin", schrijven de collega's van de dramaserie.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Echtgenoot André van Duin overleden

Dat de twee onafscheidelijk waren blijkt ook uit het bericht van de medewerkers van Heel Holland Bakt, dat André presenteert. "Martin was een zeer gewaardeerd en volwaardig lid van het programmateam", schrijven de collega's van Heel Holland Bakt. "De tent zal een stuk leger zijn zonder Martin. We gaan hem missen."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!