Carolien Spoor en Jon Karthaus Beeld © ANP

Carolien Spoor bevallen van een zoontje

19 januari 2020 12:12

Het is zover: Carolien Spoor (32) en Jon Karthaus (34) zijn weer ouders geworden. Dat onthult de actrice op haar Instagram met een zoete foto van haar pasgeboren jongetje.

"Wat een intens geluk"

Carolien en Jon zijn opnieuw ouders geworden. Het stel heeft bekendgemaakt dat ze een zoontje hebben gekregen op 16 januari dit jaar. Het is het tweede kindje voor het stel, ze hadden al een zoontje genaamd Otis. Dit keer is het Elias Willem Frederik geworden, zo leest het op Instagram . "Wat een intens geluk", schrijft Carolien bij het lieve kiekje van haar pasgeboren baby. "Nooit gedacht dat mijn hart zoveel liefde aan zou kunnen." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Carolien Spoor geraakt door Five Days: taboe weer doorbroken

De twee worden overspoeld met felicitaties onder de foto. "Gefeliciteerd lieverds! Wow! Wat een geluk!", schrijft Kimberley Klaver. Patrick Martens houdt het kort: "Hiep!" Ook Caroliens fans laten massaal berichtjes achter op social media. Carolien en Jon trouwden in 2016 in Italië en kort daarna maakten ze bekend dat ze hun eerste kindje verwachtten. Zoontje Otis werd in juni 2017 geboren. 

 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!