Pamela Anderson Beeld © Getty Images

ZIEN: Pamela Anderson schittert in Baywatch-badpak voor reclame

19 januari 2020 15:02

Pamela Anderson (52) deed de wereld versteld staan toen ze in de jaren 90 schitterde in de serie Baywatch. De actrice staat daardoor bekend om haar slome renscènes op het strand en dat doet ze nu nog eens dunnetjes over voor Australische reclame.

"Daar gaan we weer"

Pamela laat zich van haar sterkste kant zien in een nieuwe Australische reclame. De Baywatch-actrice heeft zichzelf weer in haar beroemde badpak gehesen voor het bedrijf en rent, zoals we gewend zijn van haar, over het strand. In de reclame is de beroemde voetballer Warwick Capper ook te zien, die volledig van zijn à propos is door het zien van de blonde bombshell in haar zwarte duikpak. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Luxe Playboy Club past menu aan na klacht Pamela Anderson

"Daar gaan we weer", roept Pamela wanneer Warwick met auto en al in de zee terechtkomt. Vervolgens heeft ze een reddingsbrigade aan blondines in rode badpakken, zoals die ze zelf droeg destijds in Baywatch, die samen met haar tot een reddingsactie overgaan. Het is overigens niet de eerste keer dat Pamela haar badpak weer in de schijnwerpers zet. Tegenover The New York Times vertelde ze vorig jaar nog dat ze 'm nog weleens aantrekt. "Ik spring onder de douche met het badpak", liet de actrice weten. 

Het enige wat Pamela de laatste niet zint, zijn realityshows. Je ziet het in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!