Martijn Krabbé Beeld © ANP

Martijn Krabbé laat zich uit over 'ruzie' Lil' Kleine en Anouk

19 januari 2020 15:29

Het voorval tussen Lil' Kleine (25) en Anouk (44) blijft de gemoederen bezighouden. De ruzie vond plaats tijdens de battles van The Voice of Holland. Presentator Martijn Krabbé (51) geeft nu zijn kant van het verhaal.

"Wat je dan ziet is dat mensen zich enorm verheugen op zo'n ruzie"

Het gaat inmiddels al maanden over de 'ruzie' tussen Lil' Kleine en Anouk tijdens de battles van The voice of Holland. Tijdens de uitzending zelf was er niet veel van te zien, omdat de onenigheid zich grotendeels achter de schermen heeft afgespeeld. Maar volgens presentator Martijn kan het akkefietje serieuze gevolgen hebben voor Lil' Kleine alias Jorik. "The Voice heeft over het algemeen ieder jaar wisselingen van coaches", legt hij uit aan RTL Boulevard. "Of dat nu met Jorik gaat gebeuren, dat weet ik helemaal niet." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Een kerst om nooit meer te vergeten voor Martijn Krabbé

"Wat wel duidelijk is, is dat er enorme onenigheid was tussen Anouk en Jorik", gaat Martijn verder. "En dat heeft zich achter de schermen afgespeeld. Wat je dan ziet is dat mensen zich enorm verheugen op zo'n ruzie, terwijl die zich eigenlijk niet in beeld heeft afgespeeld." Het echte voorval was daarom dus niet te zien in The Voice, maar in de video is te zien dat het tijdens de uitzending ook al niet heel gezellig was tussen de twee. 

 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!