Beyoncé Beeld © Getty Images

Beyoncé beschuldigd van plagiaat met nieuwe kledinglijn

19 januari 2020 15:53

De nieuwe kledinglijn van Beyoncé (38) heeft haar fans dan veel vreugde gebracht, maar de Britse supermarktketen Sainsbury's is er niet van gediend. Zij zien namelijk behoorlijk wat overeenkomsten met hun beroemde outfits en halen uit naar de Crazy In Love-zangeres op Twitter.

"Beyoncé verwacht dus dat wij in een supermarkt-uniform gaan rondlopen?"

De samenwerking van Beyoncé's Ivy Park met Adidas maakt furore onder de fans van de Formation-zangeres. Maar niet iedereen is fan van de nieuwe kledinglijn. De Britse supermarktketen Sainsbury's vindt het verdacht veel lijken op hun befaamde uniform. Het kleurenpalet dat Beyoncé heeft gebruikt voor haar trainingspakken en overige stukken zou namelijk exact hetzelfde zijn als die van het Britse merk. "Wij bestaan al sinds 1869", schrijft Sainsbury's op Twitter, begeleid met een knipoog-emoji. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Beyoncé doet Reese Witherspoon bubbels cadeau

En de fans van Beyoncé valt het ook op. "Ik kan niet ont-zien hoe veel Beyoncé's nieuwste lijn op die van Sainsbury's lijkt en ik vind het vreselijk dat iemand deze vergelijking aan me heeft laten zien", liet eentje achter onder het bericht van de supermarktketen. "Ongelooflijk dat Beyoncé een hele lijn heeft gemaakt van Sainsbury's-outfits", aldus een ander. "Beyoncé verwacht dus dat wij in een supermarkt-uniform gaan rondlopen?", meent een derde.  

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Beyoncé en Jay-Z namen eigen bubbels mee naar Golden Globes

De Baby Boy-zangeres heeft nog altijd niet gereageerd op de accusatie dat ze het ontwerp voor haar Ivy Park x Adidas-lijn heeft gejat. Al lijkt het onwaarschijnlijk dat Beyoncé haar inspiratie heeft gehaald uit het supermarkt-pak van een Britse zaak. 

Onlangs gaf Beyoncé nog een intiem kijkje in haar privéleven, je ziet het in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!