Céline Dion en haar moeder Thérèse Beeld © Getty Images

Céline Dion brengt emotionele ode aan overleden moeder

19 januari 2020 17:09

Ze krijgt voor de zoveelste keer een drama voor haar kiezen. Na het overlijden van haar echtgenoot René Angélil en de dood van haar broer Daniel verliest Céline Dion (51) nu haar moeder. Op Twitter deelt ze een emotioneel eerbetoon aan Thérèse Tanguay Dion.

"Ik hou van je, mama"

De zangeres zingt 'Somewhere Over The Rainbow' voor haar moeder en deelt de beelden op Twitter. De moeder van de 51-jarige overleed op 92-jarige leeftijd. Thérèse zou al maanden lang kampen met gezondheidsproblemen, waaronder geheugenverlies, verminderd zicht en gehoor. De Franse dame had maar liefst 14 kinderen gekregen. "Ik hou van je, mama", schrijft Céline bij het hartverscheurende filmpje. Het is een bijzondere ode aan haar overleden moeder Thérèse.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Céline Dion na zeventien jaar weer op nummer één

Céline begon haar glansrijke carrière ooit met een eerbetoon aan haar moeder. Het nummer Ce n'était qu'un rêve was de eerste grote hit die de zangeres had geschreven en was opgedragen aan Thérèse. Ook opvallend: de moeder van Céline overleed op precies dezelfde dag als Daniel, de broer van Céline die vier jaar geleden stierf. Twee dagen voor het overlijden van Daniel verloor de zangeres haar echtgenoot René. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Céline Dion zenuwachtig voor wereldtournee

In de video hieronder vertelt Céline openhartig over het verlies van haar echtgenoot. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!