Beeld © ANP

Monica Geuze toont haar 'nieuwe vlam'

20 januari 2020 12:02

De YouTube-ster heeft sinds de breuk met de vader van haar dochtertje niet te klagen over een gebrek aan aandacht. Monica Geuze (24) heeft namelijk alweer een 'nieuwe liefde'. Althans, zolang ze haar Instagram opent...

"Meet the boyfriend"

Instagram lanceert de laatste tijd steeds meer filters. Monica Geuze vermaakt zich er flink mee. Haar nieuwste 'ontdekking' is een filter dat de suggestie wekt alsof je een man om je nek hebt hangen. "Meet the boyfriend", geint de YouTube-ster bij het kiekje. 

Monica heeft duidelijk de smaak te pakken. Een volgende foto deelt ze met de tekst 'samen film kijken' en 'hij houdt ervan als hij naar me kijkt als ik slaap'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ex Monica Geuze naar Zuid-Korea en laat dochtertje achter

Afgelopen november werd bekend dat Monica en voetballer Lars Veldwijk een punt achter hun relatie hadden gezet. De Telegraaf suggereerde eerder dat een transfer van Lars naar het buitenland mogelijk een breuk tussen het tweetal zou veroorzaken. Vorige week bracht liet Monica via Instagram weten dat haar ex definitief naar het buitenland is vertrokken. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze in tranen door break-up: 'Geen weg terug'

De 28-jarige Lars, die al enige tijd bezig was met het afronden van de overgang, heeft voor twee seizoenen getekend in Azië. De spits voetbalde daarvoor bij Sparta Rotterdam.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!