Beeld © Instagram @xellycvk

Xelly Cabau over afvalrace: 'Bij mij is het vaak alles of niets'

20 januari 2020 14:53

Nog een halfjaar te gaan, en dan staat Xelly Cabau van Kasbergen voor het altaar. Voordat het zover is wil de visagiste nog wel een paar kilo's kwijt. Op haar YouTube-kanaal neemt ze haar volgers mee in haar strijd tegen de overtollige kilo's. "Ik zou het gewoon fijn vinden om wat af te vallen", aldus Xelly.

"Bij mij is het vaak alles of niets"

In haar vlog vertelt de jonge moeder het liefst rond de 55 kilo te willen wegen tijdens de bruiloft. Nu weegt Xelly nog 64 kilo, wat betekent dat ze zo'n negen kilo kwijt wil. Toch maakt ze zich niet dik, een beetje meer mag ook. Het belangrijkste vindt Xelly dat ze lekker in haar vel zit als ze met haar knuffelbeer trouwt. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Xelly Cabau deelt eerlijke before en after foto's

Haar afvalgeheim? Die heeft Xelly niet echt. Eerder lukte het haar ook om ruim 30 kilo af te vallen na de geboorte van haar zoontje. "Bij mij is het vaak alles of niets. Dat probeer ik nu anders te doen. Ik probeer normaal te eten, alleen dan zonder te snoepen. En dat is best wel spannend", legt Xelly uit in haar laatste video.

Volgens de make-up artist gaat al het suiker vooral op haar benen en buik zitten. "En dat is gewoon niet mooi”, aldus het zusje van Yolanthe.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Xelly deelt mierzoet kiekje met 5 weken oude zoontje

Xelly, die al meer dan tien jaar samen is met de liefde van haar leven Beer, werd in april van 2018 in Italië ten huwelijk gevraagd. Het stel heeft samen ook een zoontje: Yono. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!